Renovering

Renovering i Varde, Esbjerg og omegn

Hos Ries og Pedersen ApS tilbyder vi skræddersyede renovering for både private og erhvervskunder i Varde, Esbjerg og omegn. Med et dybtgående kendskab til lokal arkitektur og byggestandarder er vi specialiserede i at forvandle eksisterende strukturer til moderne, funktionelle rum. Uanset om du ønsker en omfattende renovering af dit hjem, inklusive køkken og badeværelse, eller behov for opdatering af mindre områder, er vores erfarne murere klar til at guide dig igennem hele processen.

Vi lægger vægt på kvalitet og holdbarhed i alle vores projekter, og med vores ekspertise kan vi sikre, at alle aspekter af din renovering bliver håndteret med professionalisme og præcision.

Kontakt os i dag

Renovering af 600 badeværelser

Et af vores større projekter var i perioden fra 2016 - 2020. Vi renoverede 600 badeværelser for boligforeningen ungdomsbo på Stengårdsvej i Esbjerg. I samarbejde med Esbjerg kommune, Esbjerg Gymnasium og UC Syd fik vi lavet en helhedsplan med formålet at modernisere omkring 600 badeværelser i 12 boligblokke. Det vil sige nye gulve, fliser og vvs-installationer såvel som gulvvarme og installationer til vaskemaskine og tørretumbler. Vi har med stor stolthed i vores arbejde været utrolig glade for at kunne hjælpe med et projekt af denne kaliber og er altid klar på at påtage opgaver af enhver størrelse.

Læs mere om projektet her.

Renovering i høj kvalitet

Når vi udføre renovering for dig kan du stole på at vi sætter en ære i vores arbejde og gør alt for et nydeligt og tilfredsstillende resultat. Vi har stor erfaring med faget og kan derfor også tilbyde vores ekspertise i form af rådgivning.

Vi er specielt erfarne med badeværelsesrenovering som nævnt tidligere, men udføre også renovering af køkkener, facader, huse osv. så tøv ikke med at give os et kald hvis du mangler en dygtig murer til en renoveringsopgave i Varde eller Esbjerg omegn.

Få et uforpligtende tilbud på renovering i Esbjerg og Varde

Mangler du en erfaren murer? Vi hjælper dig hellere end gerne med din opgave. Kontakt os på telefon 75 22 49 62 så vi kan få en snak om din opgave. Du kan også skrive til os på e-mail info@riesogpedersen.dk eller via vores kontaktformular med en beskrivelse af din opgave, så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på din renoveringsopgave i Esbjerg, Varde eller omegn.