Nybyg

Stor erfaring med nybyg

Ries og Pedersen ApS løser alle former for mureropgaver. Skal du have bygget en garage til bilen, havestue til de lyse nætter eller et helt nyt hus, så har vi erfaringen, der sikrer et godt resultat. I tilfælde af fejl er vi med i Dansk Industri hvilket er din garanti for at opgaven udføres uden komplikationer og risiko for dig.

​Skal du bygge nyt hus, påtager vi os med glæde opgaven. Ries og Pedersen ApS har udført nybyggeri i mange år, så vi ved, hvad vi taler om, når du tager os med på råd.

Nybyg i Esbjerg og Varde omegn

Har du brug for hjælp til nybyg i Esbjerg eller Varde omegn kan vi helt sikkert hjælpe. Vi har hjulpet mange kunder med nybyg og renovering i Esbjerg og Varde omegn. Så tøv ikke med at kontakte os. Vi påtager gerne ansvaret for jeres opgave.

Kontakt os i dag

Fordele ved nybyggeri

Har du drømme lokationen men mangler drømmehuset? Kan du ikke finde et hus der passer til dig og din familie? Så er et nybyggeri muligvis løsningen for dig. Nybyg har visse udfordringer, men en lang række fordele for din fremtid. Med nybyg kan vi lave huset lige efter dine ønsker, hvilket er en stor grund til at mange vælger denne løsning. Der ligger også adskillige fordele i energibesparing der resultere i en mere økonomisk løsning for dig i fremtiden og et bedre indeklima.

Går du og drømmer om at bygge dit eget hus, så tøv ikke med at tage fat i os. Vi er den ideelle samarbejdspartner indenfor nybyg, da vi igennem årene har dannet os en lang række erfaringer der vil gavne både dig og dit hus.

Få et uforpligtende tilbud på nybyg

Så mangler du en dygtig murer med erfaring for hele byggeprocessen, er du velkommen til at kontakte os. Vi hjælper gerne med byggeriet og rådgivning hvor det er nødvendigt. Du kan få fat på os via telefon, 75 22 49 62, e-mail info@riesogpedersen.dk eller via vores kontaktformular. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.